Uszodagépészeti tervezés, szakértés
GDV Uszodatervezés, uszodagépészet, munkavédelem - GDV Mérnökiiroda

"Sanus per Aquam" - ez a latin közmondást: "a víz által biztosított egészség" (amiből sokan a SPA kifejezést is eredeztetik, s amely szakmánk mottója is lehet) mi egy kicsit módosítottuk: "csak a megfelelő víz biztosítja az egészséget".


Amíg (nem is olyan régen) egy úszómedence elég volt a sportoláshoz és a kikapcsolódáshoz, ma már a több szabadidő, és a fizetőképes kereslet megnövekedése miatt az igények lényegesen változtak. Élményelemek, masszázsfürdő, szauna nélkül egy kisebb wellness hotel sem képzelhető el. És amit a kedves vendég a fürdőkben nem lát (pedig az legalább olyan fontos, mint a szépen kialakított medencetér), azok a berendezéseink, amelyekkel a "megfelelő víz"- minőséget és az élményhatást előállítjuk.


A már elkészült létesítményeink üzemeltetőinek és vendégeinek véleménye szerint ezt a megfelelőséget sikerült biztosítani. Ennek az egyik feltétele, hogy tervezési programjainknál a hatályos magyar rendeletek, szabványok összes ránk vonatkozó előírásait figyelembe vesszük. Cégünk vállalja medencék, élményfürdők, wellness létesítmények új vagy felújítási, átalakítási munkáinak uszodagépészeti vagy komplett (építész, statikus, épületgépész, elektromos szaktervezéssel együtt) tervezését: 

  • koncepció tervek, tanulmánytervek
  • engedélyezési tervek
  • tenderi tervek
  • kiviteli tervek
  • uszodagépészettel kapcsolatos szakértői feladatok ellátását is.